Fandag KVDO verleidt 400 supporters naar Albertpark

Er daagden aardig wat supporters op voor de fandag. © TVA
Timmy Van Assche
Timmy Van Assche Medewerker KW

Het Albertpark kreeg voor het eerst in lange tijd nog eens voetbalfans over de vloer. De fandag van KVDO lokte zowat 400 fans naar het stadion.

De start van het voetbalseizoen in Derde Amateur nadert met rasse schreden. KVDO, de nieuwe samenwerking tussen KSV Diksmuide en het failliete KV Oostende, presenteerde zich dan ook voor het eerst op Oostendse bodem, waar de A-kern vanaf eind augustus de competitiematchen zal afwerken.

Om de samenwerking te beklinken stonden ‘s ochtends Diksmuidse boterkoeken op het menu, ‘s middags Oostendse garnaalkroketten. Tussendoor was er een open training, werd een ploegfoto genomen met de fans en stond een penaltycup gepland. Kortom: een aangename kennismaking tussen KVDO en de Oostendse uitvalsbasis.

“Met zo’n 400 aanwezigen mogen we spreken van een succes. Dit is een mooi evenement om iedereen met elkaar te laten kennismaken. Ook de abonnementenverkoop loopt goed: we zitten, exclusief vips, al over de 900 seizoenkaarthouders”, aldus operationeel verantwoordelijke Bram Keirsebilck. Zaterdag om 17 uur speelt KVDO in Oostende tegen Heist in de Beker van België.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier