Mehdi Oumedjeber verlaat KSV Oostkamp na competitie

Mehi Oumedjeber zal de accommodatie op De Valkaart verlaten. © JPV
Redactie KW

De groep van Kevin Deslypere haalt na nieuwjaar wisselvallige resultaten en tuimelt van de kop van de klassering. Promotie kan niet, wegens niet aanvragen van licentie. Niettemin levert de terugronde tot op heden te weinig oogst op.

We staken ons licht op bij Mehdi Oumedjeber, een pion van KSV Oostkamp (2e afdeling) die de eerste weken van de tweede ronde vaak op de wisselbank startte, maar nu al ettelijke opeenvolgende duels aan de aftrap verschijnt.

“Het was de vorige coach Kurt Delaere die me naar de Valkaart loodste. Het klikte onvoorstelbaar tussen ons. Deze T1 stuwde ons naar de top tot hij plots, in december van vorig kalenderjaar, mededeelde dat hij zou vertrekken. Zijn opvolger, Kevin Deslypere, verdient alle vertrouwen, is jong en traint tactisch op een andere manier. De mindere resultaten mogen absoluut niet in zijn schoenen worden geschoven. De blessurelast is immens, en daaraan kan niemand iets verhelpen. Toch beschikken we nog ruimschoots over voldoende talent om opponenten pijn te doen. En de jongeren uit de postformatie, die sporadisch komen meetrainen met ons, bewijzen dat de toekomst van KSV Oostkamp verzekerd is”, zegt Mehdi.

“Hopelijk kunnen we ons revancheren op het schitterende synthetische veld van De Valkaart ter gelegenheid van de komst van onze buren uit Torhout. Tegen mijn ex-ploeg zou ik natuurlijk dolgraag zegevieren, maar dat is een heel sterk geheel die onder zijn waarde staat geklasseerd. Toen Kevin Deslypere het heft in handen nam, koos hij logischerwijs voor de jongens die hij door en door kende uit zijn eerste periode. Zelf wroette ik me te pletter tijdens de oefensessies en de coach toonde zich daar erkentelijk voor. Dus heb ik toch mijn toegevoegde waarde bewezen. Hoewel ik nog een doorlopend contract heb, kreeg ik toch de toelating van voorzitter Paul Devliegere om te vertrekken. Ik woon in Rijsel en bol voor elke verplaatsing naar Oostkamp één uur heen en terug. Thuis wacht mijn gezin op mij. Mijn klein meisje Eyna zie ik nauwelijks. Daarom zoek ik een uitdaging dichter bij huis. Maar eerst wil ik nog tot het uiterste gaan voor die sublieme voetbalclub waar ik lid van ben.” (JPV)

Zaterdag 24 februari om 19.30 uur: KSV Oostkamp A – KM Torhout A.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier