Filiep Cneut (KSV Rumbeke) voortaan ook secretaris van Verstandhouding eerste provinciale

Filiep Cneut.© SM
Filiep Cneut.© SM
Redactie KW

De Verstandhouding eerste provinciale in Rumbeke heeft een nieuw bestuur. Voorzitter Alex Debruyne stopte ermee, net als secretaris Noël Van Acker. Jean-Pierre Deleersnijder zal naast het voorzitterschap van SC Wielsbeke ook die van de Verstandhouding op zich nemen, Filiep Cneut wordt de nieuwe secretaris.

De 60-jarige Filiep Cneut fungeert vanaf nu als de nieuwe secretaris van de Verstandhouding eerste provinciale. “Ik wil vooreerst melden dat het vorige bestuur in alle vriendschap is afgetreden en de leeftijd er wel een belangrijke rol bij had. Om die reden stopte Alex Debruyne ook bij de Belgische voetbalbond”, aldus Filiep Cneut. “De clubs wisten eigenlijk al bijna een jaar dat er een nieuw bestuur moest gezocht worden, maar de kandidaten waren beperkt. Uiteindelijk zijn Jean-Pierre Deleersnijder, Geert Standaert (E. Wervik) en ik opgestaan en hebben we de functies verdeeld. Zelf ben ik dus secretaris, wat betekent dat ik de algemene vergadering moet bijeenroepen en verantwoordelijk ben voor de scoutingskaarten en betalingen naar de Bond.”

Ook bij jeugdwerking

“Geen onoverkomelijk werk, maar het komt natuurlijk bij mijn werk als gerechtelijk correspondent bij KSV Rumbeke. Daarvoor mag ik toch een tweetal uur per dag uittrekken. Daarnaast ben ik ook betrokken bij de jeugdwerking, maar mijn werk daarvoor is lichter geworden, aangezien An Verdonck de aansluitingen voor haar rekening neemt en Kurt Maddens instaat voor tornooien. Sportief ben ik ook nog eens met Jacky Baekeland afgevaardigde van de eerste ploeg, dus is er geen enkele dag dat ik niet voor mijn geliefde KSV Rumbeke werk”, besluit de Roeselarenaar. (SBR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.