Johan Vande Lanotte vindt job van zijn leven: commentator bij Filou Oostende

Supporters van Filou Oostende kunnen de openingsmatch van Filou Oostende in de nieuwe competitie niet in de Versluys|Dôme bijwonen. Maar op hun laptop, computer of smartphone krijgen ze wel bijzonder commentaar bij de matchbeelden.

© belga

Vanaf dit weekeinde zijn opnieuw alle wedstrijden van de Euromillions League te volgen via het platform embl.tv. Nieuw aan dit seizoen is het commentaar waarvoor de thuisclub borg staat. Landskampioen Filou Oostende heeft zelfs een co-commentator.

In de maand november kan iedereen dit platform embl.tv gratis ontdekken. Vanaf december is het betalend en enkel gratis toegankelijk voor de abonnees en business-seat-houders van de tien Belgische eersteklassers.

“De voorbije maanden heeft de Pro Basketball League extra geïnvesteerd in de kwaliteit en snelheid van het systeem. Daarnaast heeft ook elke club een extra inspanning gedaan om dit online product nog aantrekkelijker te maken”, vertelt Marie De Clerck, algemeen manager van Filou Oostende. “Via onze wedstrijd “Basket zoekt commentator” stelden we deze week Lode Rosier als hoofdcommentator voor al onze thuiswedstrijden aan. Maar elke wedstrijd in deze bijzondere periode verdient een extraatje. We willen dat onze abonnees en business-seat-houders de wedstrijd volop kunnen beleven, ook al kunnen ze niet in de zaal binnen. Daarom hebben we niemand minder dan Johan Vande Lanotte bereid gevonden om zijn kennis en kunde te delen tijdens onze eerste thuiswedstrijd van zaterdag 7 november om 20.30 uur tegen Spirou Charleroi”, verklapt Marie De Clerck.

Glimlachend voegt zij eraan toe: “Als dat geen mooie carrière is… van minister, professor, advocaat naar sportcommentator.”

Inderdaad, op een dag vind je de job van je leven. (PR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.