800 boksliefhebbers voor amateurmeeting in Izegem

Wesley Vandeveire van BC Monteyne won met ko in de eerste ronde van Delacour. © gf

Vorige vrijdag was er het traditionele amateurboksgala in zaal Iso in Izegem. Een organisatie van Marnix Dujardin, Wouter Dujardin en Peter Kerkhof. Het was de allerlaatste keer dat er in zaal Iso boks was, want de zaal wordt in het najaar afgebroken.

“Het was opnieuw een groot succes”, zegt Marnix Dujardin. “Er waren een 800-tal supporters naar zaal Iso gekomen en dat is ongelooflijk veel voor een amateurmeeting. Toch ook weer een bewijs dat de boksclubs daar nood aan hebben.”

De uitslagen: Ron Wynant (Fightclub 96) won op punten van Jeroen Desmet (BC Monteyne), De Backer (Factory Brussel) won van Haji (BC Koksijde), Rafdar Sam won met ko in eerste ronde van Wout Geerseau (Flandria Oostende), Shakram (BC Koksijde) won van Jens Vanglabeke (BC Monteyne), Zigad (BC Wemmel) won van Sam Vermeulen (BC Koksijde), Chadid (Brussels Boxing) won van Puystjens (BC Bredene), Saglor (Brussels Boxing) won van Doltabaev (Fightclub 96), Barmoussa (Brussels Boxing) won van Agnes Vandeveire (BC Monteyne), Lamaire (Respect Lauwe) won van Nigonkuru (Fightclub 96), Wesley Vandeveire (BC Monteyne ) won met ko in eerste ronde van Delacour (Buffi), Bepe Aeboka Servais won van Dewaele (Respect Lauwe), Laura Van Den Haute (Respect Lauwe) won met ko in de tweede ronde van Snoussi (Brussels Boxing) en Sankou (Buffi) won van Karamanouhia (Fightclub 96). (IB)

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier