Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Christa (62) maakt hutsepot met een moderne twist... die je kan proeven op groot festijn in Roeselare Een jury onder leiding van chef Michael Decruw van D'Hofstee heeft zaterdag in de Keuken van Roeselare op De Munt de beste hutsepot van Roeselare gekozen. Van drie finalisten was Christa Ledoux (62) uit Roeselare de beste. Je kan zelf proeven op het grote hutsepotfestijn op zondag 5 november in het Huis van de Voeding. 24 oktober 2023
Roeselare / Samenleving Roeselare / Samenleving Christa Ledoux maakt de beste hutsepot van Roeselare en mag zich dé smaakmaker noemen Een jury onder leiding van chef Michael Decruw van D'Hofstee heeft zaterdag in de Keuken van Roeselare op De Munt de beste hutsepot van Roeselare gekozen. Van drie finalisten was Christa Ledoux uit Roeselare de beste. 22 oktober 2023
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Chef Michael Decruw geeft ultieme tips Tijdens de Week van de Smaak gaat Roeselare op zoek naar de beste hutsepotmaker. Een jury onder leiding van chef Michael Decruw van restaurant D’Hofstee maakt op zondag 5 november de winnaar en de opvolger van Annelies Meseure, de eerste Smaakmaker #VANRSL, in het Huis van de Voeding bekend. 23 september 2023
Beveren (Roeselare) / Horeca Beveren (Roeselare) / Horeca Michael (28) neemt na het restaurant nu ook hotel d'Hofstee in Beveren over van zijn ouders Nadat Eddy Decruw (65) en Angela Kelly (60) eerder al het restaurant van d’Hofstee in Beveren overlieten aan hun zoon Michael Decruw (28), nemen ze nu ook afscheid van het hotel. Het koppel gaat met pensioen en heeft het volste vertrouwen in hun zoon. “Hij weet wat hij doet en dat heeft hij ondertussen wel al bewezen met de overname van het restaurant”, klinkt het bij papa Eddy. Michael vindt dan weer dat de tweede overname net op het juiste moment komt. 30 juni 2023