Dentergem / Horeca Dentergem / Horeca Pop-up concept ‘Dinner With The Queen’ keert terug naar zelfpluktuin in Oeselgem Na een jaar pauze is culinair pop-up concept ‘Dinner With The Queen’ terug van weggeweest. De formule blijft hetzelfde, maar wel met enkele frisse namen op de affiche. Op het menu staan kruidige lekkernijen en een flinke portie klimaatbewustzijn, met als locatie de idyllische zelfpluktuin Pur Fruit in Oeselgem. 17 maart 2023
Lifestyle Lifestyle Gekruid met couleur locale Gevestigde waarde Kruiden Claus is bijzonder geliefd bij heel wat chef-koks. Christian en Lode Claus vertellen als derde en vierde generatie kruidenkwekers in Kruiden kweken koken over de teelt, de verzorging, het oogsten en het bewaren van 36 bekende en minder bekende keukenkruiden. Ze leren je om die te combineren met andere ingrediënten en laten chef-kok Michiel Van Colenberghe de smaakmakers verwerken in een 40-tal overheerlijke gerechten. 6 oktober 2022
Aarsele / Boeken Aarsele / Boeken Jonge chef uit Tielt brengt kruidenkookboek uit: “Focus niet alleen op het koken met, maar ook op het kweken van de kruiden” Michiel Van Colenberghe (25), chef-kok in De Traagheid in Tielt, heeft in samenwerking met Lode Claus van Kruiden Claus in Kruisem een boek geschreven over koken met kruiden én het kweken ervan. In ‘Kruiden Kweken Koken’ zetten ze zo 35 bekende en minder bekende kruiden in de kijker. 20 september 2022