• KW Voordelen
  • Digitale krant
  • KW Shop
KW.be
Schenk of neem een abonnement
  • KW
  • Nieuws
    • Samenleving
    • Politiek
    • Cultuur
    • Verkeer en Mobiliteit
    • Economie
    • Lifestyle
    • Milieu
    • Media
    • Ongevallen
    • Criminaliteit
    • Kortweg
    • De PADI show
    • Meest recent
  • Sport
    • Voetbal
    • Wielrennen
    • Volleybal
    • Basketbal
    • Andere sporten
  • Gemeente
  • KW
  • Nieuws
  • Sport
Schenk of neem een abonnement
    • Samenleving
    • Politiek
    • Cultuur
    • Verkeer en Mobiliteit
    • Economie
    • Lifestyle
    • Milieu
    • Media
    • Ongevallen
    • Criminaliteit
    • Kortweg
    • De PADI show
    • Meest recent
    • Voetbal
    • Wielrennen
    • Volleybal
    • Basketbal
    • Andere sporten
  • Gemeente
  • KW Voordelen
  • Digitale krant
  • KW Shop
Schenk of neem een abonnement

Meer artikelen over Lode Claus

Dentergem / Horeca
Dentergem / Horeca
Pop-up concept ‘Dinner With The Queen’ keert terug naar zelfpluktuin in Oeselgem Na een jaar pauze is culinair pop-up concept ‘Dinner With The Queen’ terug van weggeweest. De formule blijft hetzelfde, maar wel met enkele frisse namen op de affiche. Op het menu staan kruidige lekkernijen en een flinke portie klimaatbewustzijn, met als locatie de idyllische zelfpluktuin Pur Fruit in Oeselgem.

17 maart 2023

Lifestyle
Lifestyle
Gekruid met couleur locale Gevestigde waarde Kruiden Claus is bijzonder geliefd bij heel wat chef-koks. Christian en Lode Claus vertellen als derde en vierde generatie kruidenkwekers in Kruiden kweken koken over de teelt, de verzorging, het oogsten en het bewaren van 36 bekende en minder bekende keukenkruiden. Ze leren je om die te combineren met andere ingrediënten en laten chef-kok Michiel Van Colenberghe de smaakmakers verwerken in een 40-tal overheerlijke gerechten.

6 oktober 2022

Aarsele / Boeken
Aarsele / Boeken
Jonge chef uit Tielt brengt kruidenkookboek uit: “Focus niet alleen op het koken met, maar ook op het kweken van de kruiden” Michiel Van Colenberghe (25), chef-kok in De Traagheid in Tielt, heeft in samenwerking met Lode Claus van Kruiden Claus in Kruisem een boek geschreven over koken met kruiden én het kweken ervan. In ‘Kruiden Kweken Koken’ zetten ze zo 35 bekende en minder bekende kruiden in de kijker.

20 september 2022

Deze week in De Krant van West-Vlaanderen

Haal een weekend leesplezier in huis met de provinciale De Krant van West-Vlaanderen en nog méér nieuws in jouw lokale krant.
Schenk of neem een abonnement


Altijd mee met KW

Schrijf je in op onze dagelijkse- of wekelijkse nieuwsbrief uit West-Vlaanderen.
Schrijf je in

Volg ons op sociale media

Zeg et ne keer

Ben je getuige van een nieuwsfeit of heb je zelf nieuws te melden?
Meld nieuws

Algemeen

  • Contacteer ons
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Het archief
  • Jongerenabonnement
  • Privacybeleid
  • Cookie instellingen
  • Copyright
  • Disclaimer

Partners

  • Data News Jobs
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar
  • Libelle
  • DZ Magazine
  • De Zondag Jobs
  • Knack Weekend
  • Data News Jobs
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar
  • Libelle
  • DZ Magazine
  • De Zondag Jobs
  • Knack Weekend

Partners

  • Volg ons op sociale media

Deze week in De Krant van West-Vlaanderen

Haal een weekend leesplezier in huis met de provinciale De Krant van West-Vlaanderen en nog méér nieuws in jouw lokale krant.
Schenk of neem een abonnement
  • Partners:
  • Data News Jobs
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar
  • Libelle
  • DZ Magazine
  • De Zondag Jobs
  • Knack Weekend
De Krant van West-Vlaanderen is onderdeel van Roularta Media Group
CIM Internet