Ruiselede / Horeca Ruiselede / Horeca Zwevezele scoort opvallend in Gault&Millau: zowel Coeur d’Amis als Cuisine Kwizien halen 13 op 20 Voor een publiek van zo’n 2.000 restauranthouders, journalisten en partners presenteerde Gault&Millau in Brussel de 22ste editie van zijn restaurantgids. De kleine deelgemeente Zwevezele scoort hier opvallend met liefst twee restaurants, die 13 op 20 halen: Coeur d’Amis en Cuisine Kwizien. Volgens de nieuwste classificatie zijn ze allebei nu ook twee koksmutsen rijk. Dat staat gelijk met een ‘Goede tafel’. 5 november 2024
Ruiselede / Horeca Ruiselede / Horeca Bert Denoulet van Tafel 10 is voortaan lid van de selecte club van ‘33 Masterchefs van België’: “Ik maak graag smaakbommetjes” Tijdens een plechtige ‘Grote Nacht’ in het prestigieuze gloednieuwe casino Silt van Middelkerke werd Bert Denoulet (43) van restaurant Tafel 10 in Ruiselede erkend als Masterchef door de selecte club van ‘33 Masterchefs van België’. Een nieuwe mijlpaal in de loopbaan van deze chef, die recent ook 14 op 20 scoorde in de jaarlijkse Gault & Millau-gids. Bert en zijn partner Lisa Lambrecht (33) zijn in de wolken met deze nieuwe erkenning. “We trekken nu al een nieuw publiek aan”, stelt Denoulet vast. 25 april 2024
Ruiselede / Restaurant Ruiselede / Restaurant Tafel 10 scoort opnieuw bij Gault&Millau: “We proberen rustig te groeien en altijd beter te doen” In de regio van Tielt is er maar één restaurant dat uitblonk in de jaarlijkse peilingen van Gault&Millau en dat is Tafel 10 aan de Albrecht Rodenbachstraat 10 in Ruiselede. Ook in de uitgave 2024 scoort chef Bert Denoulet opnieuw: hij klimt van 13,5 naar 14/20. “Dat resultaat is een leuke opsteker voor ons”, zegt Denoulet. 28 november 2023