Emelgem / Restaurant Emelgem / Restaurant “Gastronomie met een hoek af”: restaurant Nast getipt onder de kandidaten voor een Michelinster Restaurant Nast langs de Hondekensmolenstraat is een dik jaar open en kreeg eerder al een mooie 14,5 in de Gault&Millaugids. Maandag worden de Michelinsterren in Antwerpen uitgereikt. Chef Dean Masschelein (33) kreeg een uitnodiging in de bus. “Op zich wil dat niets zeggen, maar ik trek er met gezonde zenuwen naar toe.” 26 februari 2024
Emelgem / Restaurant Emelgem / Restaurant Restaurant ‘Nast’ maakt indruk op Gault&Millau-jury en maakt entree met score van 14,5/20: “Hoogste nieuwkomer in West-Vlaanderen” Hoewel Dean Masschelein pas begin dit jaar startte met zijn eigen restaurant Nast, kreeg hij vanaf de eerste dag al mooie commentaren. En dat wordt ook bevestigd door de Gault&Millau-gids die meteen een score van 14,5 op 20 in petto had. “Het zat al goed qua reservaties, maar gisteren kwamen er nog een pak bij”, zegt een gelukkige chef. Nast is ook de hoogste nieuwkomer in onze provincie, een plaats die ze wel delen met La Rigue (Knokke-Heist). 28 november 2023
Emelgem / Restaurant Emelgem / Restaurant Izegem is dankzij chef Dean Masschelein (ex-Boury) straks toprestaurant ‘Nast’ rijker op een iconische locatie De voormalige cichorei-ast op de hoek van de Hondekensmolenstraat en de Katteboomstraat, een landmark in Izegem, is de jongste jaren omgetoverd tot een pand waar Dean Masschelein vanaf 31 januari restaurant Nast wil openen. De chef-kok kreeg zijn opleiding grotendeels bij Boury. “Daar werd ik gevormd tot de kok die ik nu ben.” 19 januari 2023