Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca “Eind juni openen we ons tweede restaurant”: chef-kok Timon Michiels (26) nu ook aandeelhouder van sterrenzaak Carcasse Sterrenzaak Carcasse - dat het vlees van Dierendonck recht uit de slagerij op je bord brengt - is volop bezig met de uitbouw van de toekomst. De tweede vestiging in Knokke-Heist opent eind juni de deuren en intussen is chef-kok Timon Michiels ook aandeelhouder geworden. “Ik ben Hendrik en Evelyne heel dankbaar dat ik me verder kan ontplooien”, zegt Timon. 22 maart 2024
Lifestyle Lifestyle Julius Persoone: ”Ik wil graag de beste van de wereld worden” Julius Persoone wil met zijn chocoladecreaties niets minder dan de wereld veroveren. Zijn ouders maakten van The Chocolate Line een begrip in de chocoladewereld, hij laat er vandaag een nieuwe wind door waaien. Het gaat niet zonder slag of stoot, maar vader Dominique en zoon Julius trekken aan hetzelfde zeel. “We delen dezelfde passie, en de koppigheid om onze dromen na te jagen. Maar ik ben geen kopie van mijn vader.” 12 september 2022
Lekker Lekker Ons proefkonijn bij Bistro O-Point in Loppem: een culinair paradijsje Een betaalbare gastronomische keuken, die vind je bij Bistro O-Point in Loppem. Chef-kok Olivier Dardenne staat er, met steun van zijn vrouw Gaëlle Schelfhout, al 13 jaar achter het fornuis en tovert er het ene na het andere topgerecht op tafel. 30 juni 2022
Mannekensvere / Samenleving Mannekensvere / Samenleving Van Hollywood naar Mannekensvere: kok David De Maré start eigen zaak Waar velen van dromen, is voor Middelkerkenaar David De Maré (34) waarheid geworden. Hij kreeg de gelegenheid om in sterrenrestaurants over de hele wereld aan de slag te gaan en kan pronken met een waslijst grote namen en vedetten die zijn gerechten verorberden. Dit jaar startte hij met een eigen zaak Goust in de Zwarteweg 23 in Mannekensvere. 27 december 2020