Harelbeke / Horeca Harelbeke / Horeca Gault&Millau award voor De Vlinder en Ceder aan de Leie Zorgbedrijf Harelbeke gaf een feest voor de medewerkers van Cateraar Aramark en de keukenmedewerkers, maaltijdreferenten en medewerkers van de lokale dienstencentra. Het Zorgbedrijf kreeg een Gault&Millau-award voor hun maaltijden en werking. 25 maart 2024
Wevelgem / Horeca Wevelgem / Horeca Elckerlyc krijgt goed rapport van Gault&Millau De gerenommeerde restaurantgids Gault&Millau heeft woonzorgcentrum Elckerlyc een erkenning gegeven voor de kwaliteit van hun keuken en de maaltijden die er voor de bewoners worden gekookt. 6 februari 2024
Geluwe / Horeca Geluwe / Horeca Gloednieuw restaurant A L’os in Groenesprietstraat: “Zijn niet louter vleesrestaurant” In het begin van de Groenesprietstraat in Geluwe is Demsey Bossuyt (46) begonnen met het gloednieuwe restaurant A L’os. Hij roert er in de potten en pannen in een nieuwbouw. Een gedurfde en grote stap in onzekere tijden na corona. “Op mijn leeftijd was het nu of nooit”, zegt de chef-kok. 4 februari 2023
Torhout / Samenleving Torhout / Samenleving Dienstenhuis Groenhove heropent cafetaria en gaat met Aramark in zee Na maandenlang nagelbijtend wachten op coronaversoepelingen kan het Diocesaan Dienstenhuis Groenhove in Torhout eindelijk weer in actie schieten. Nog niet meteen op volle kracht, maar sinds enkele dagen toch al met de heropening van het terras van cafetaria De Groene Specht en vanaf woensdag 9 juni ook bediening binnenin. Nieuw is dat er voortaan met het ervaren cateringbedrijf Aramark samengewerkt wordt. 5 juni 2021