Stationsstraat in Blankenberge vanaf maandag een week onderbroken voor doorgaand verkeer

Van maandag 17 tot en met maandag 24 april zal de Stationsstraat tussen de R. Brulezstraat en de Marie-Josélaan tijdelijk onderbroken zijn voor doorgaand verkeer.
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Van maandag 17 tot en met maandag 24 april zal de Stationsstraat tussen de R. Brulezstraat en de Marie-Josélaan tijdelijk onderbroken zijn voor doorgaand verkeer. De aannemer herstelt er een verzakking aan het hoofdriool ter hoogte van huisnummer 21. Voetgangers en fietsers zullen tijdens de werken geen hinder ondervinden en ook plaatselijk verkeer blijft mogelijk. Voor het doorgaand verkeer wordt er een omleiding voorzien. De aannemer organiseert in samenspraak met IVBO de huisvuilophaling tijdens de werken.

Ook in de Langestraat, Weststraat en Bakkersstraat zijn volgende week werken op til. Op dinsdag 18 april zal de Langestraat daardoor even afgesloten zijn ter hoogte van de Weststraat, op woensdag 19 april wordt door bouwwerken ter hoogte van Weststraat 14 de doorgang onderbroken net voorbij de Kleine Weststraat, de Bakkersstraat zal tussen de Vissersstraat en de Breydelstraat tijdelijk onderbroken zijn voor doorgaand verkeer van woensdag 19 tot maandag 24 april. Er worden plaatselijke omleidingen voorzien.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier