In mei stelden we Nanou Philips uit Damme aan u voor: amper 11 jaar oud, maar wel al 20.000 abonnees en 1,2 miljoen views op YouTube met video's waarin ze ... fluistert.

Ondertussen is Nanou er 12 geworden en heeft ze al 117.000 abonnees op het videoplatform. En nu wil de tiener, na het internet, ook de modewereld veroveren. De Damse lanceert immers, samen met haar broers en ondersteund door haar ouders, een eigen kledinglijn. Die heet TWLV, of twelve, de leeftijd van Nanou.

Nanou en co beloven dat TWLV authentiek, trendy, kwalitatief, comfortabel én duurzaam zal zijn. Ze zal vooral hoodies, shirts en tassen aanbieden. De webshop www.twlv.be start op 16 november.

In mei stelden we Nanou Philips uit Damme aan u voor: amper 11 jaar oud, maar wel al 20.000 abonnees en 1,2 miljoen views op YouTube met video's waarin ze ... fluistert. Ondertussen is Nanou er 12 geworden en heeft ze al 117.000 abonnees op het videoplatform. En nu wil de tiener, na het internet, ook de modewereld veroveren. De Damse lanceert immers, samen met haar broers en ondersteund door haar ouders, een eigen kledinglijn. Die heet TWLV, of twelve, de leeftijd van Nanou. Nanou en co beloven dat TWLV authentiek, trendy, kwalitatief, comfortabel én duurzaam zal zijn. Ze zal vooral hoodies, shirts en tassen aanbieden. De webshop www.twlv.be start op 16 november.