Wout van Aert aanwezig op trouw Yves Lampaert: “Heel geslaagde avond”

Saghine Lampaert en Wout van Aert. © gf
Lara Merlevede
Lara Merlevede Reporter

Profrenner Yves Lampaert en Astrid Demeulemeester stapten zaterdag 20 april in het huwelijksbootje. Het paar legde hun geloften af in de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopnemingskerk in Pittem. Daarna volgde een spetterend avondfeest tot in de vroege uurtjes. Wout van Aert was ook van de partij.

Het kersverse bruidspaar Yves en Astrid hebben er een geslaagd weekend op zitten. Ze trouwden zaterdagvoormiddag voor de Kerk, nadat ze op 15 april 2023 al voor de wet trouwden. Tijdens de viering werden ze omringd door hun vrienden, familie en de talrijke supporters.

Daarna volgde het avondfeest voor vrienden en familie. “Het was echt een heel geslaagde avond. We hebben goed gegeten en gedronken en heel veel gedanst. De sfeer was super. Het feest duurde tot in de vroege uurtjes. Het begon al stilletjes aan klaar te worden toen we uiteindelijk in ons bed kropen”, lacht zus Saghine Lampaert – die in 2020 verkozen werd tot West-Vlaams Ambassadeur.

Op het feest waren er enkele bekende koppen aanwezig, waaronder getuige en beste vriend Tim Declercq. Ook Bert Van Lerberghe, Niki Terpstra en Florian Sénéchal tekenden present. Ook onder de aanwezigen, was de geblesseerde Wout Van Aert. “Wout en Yves kennen elkaar natuurlijk van de koers, maar Astrid en Sarah, de vrouw van Wout, komen ook heel goed overeen. Het was fijn om hen erbij te hebben”, aldus Saghine.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier