Wim Opbrouck zoekt strandbloemen

© foto EF
Redactie KW

Wim Opbrouck is de curator van het vernieuwde Provinciaal Hof op de Markt in Brugge. Hij is nu samen met zijn team volop bezig het Hof der Dingen vorm te geven dat er een vaste stek krijgt.

In dit Hof der Dingen kunnen bezoekers zich binnenkort aan de hand van objecten en verhalen verdiepen in de passies, het leven, wonen, werken en zijn van de West-Vlaming. Alle voorwerpen werden door West-Vlamingen ingestuurd en voorzien van hun persoonlijke, unieke verhaal. (zie ook www.hofderdingen.be).

Kom jouw mooiste papieren strandbloem brengen naar het Hof der Dingen op de Markt in Brugge

De selectie wordt vanaf 5 oktober tentoongesteld in het Provinciaal Hof. Om de opening van het Hof der Dingen ook feestelijk te laten verlopen, roepen we graag opnieuw de hulp in van jullie, West-Vlamingen! Nu de vakantie is aangebroken gaan we weer met zijn allen naar het strand. En wie strand zegt … zegt strandbloemen! Daarom deze oproep van Wim: Kom jouw mooiste papieren strandbloem brengen naar het Hof der Dingen op de Markt in Brugge. Voorzie ter plaatse de bloem van jouw naam en leeftijd en geef ze af aan het onthaal. Alle bloemen worden verzameld waarna een feestelijk bloementapijt de bezoekers zal betoveren!

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier