https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Wie kijkt door de littekens van Gina?

Annelies Nollet
Annelies Nollet medewerker KW Kortrijk-Menen

De Krant van West-Vlaanderen gaat elke week op zoek naar een baasje voor een beestje, want niet alle huisdieren vinden makkelijk een nieuwe thuis. Deze week gingen we langs bij Superpups vzw, daar zoeken ze een baasje voor Gina, een hondje uit Rusland met littekens.

Gina werd als puppy een dikke twee jaar geleden gedumpt langs een Russische snelweg. Ze was uitgemergeld en ernstig ziek. “Ze was onder andere geïnfecteerd met mijten”, vertelt Milla, stichter van Superpups.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Littekens

“Gelukkig wilde één van onze Russische vrijwilligers haar opnemen in zijn asiel, daar woont ze nu nog steeds. Enkel de littekens op haar snoet herinneren nog aan haar vreselijk wrede start in het leven. Gina is uitgegroeid tot een lieve, tedere en slimme hond. Als het even kan, ligt ze liefst met haar snoet op jouw schoot in de zetel”, aldus Milla.

“Jammer genoeg krijgt ze in het asiel niet de aandacht die ze verdient. Gina zou echt een geweldige familiehond zijn! Ze is middelgroot, speelt graag met kinderen en kan het prima vinden met de kleine puppy’s in het asiel die haar dagelijks lastig vallen voor een spelletje. Ze verdient een warm gezin en een goede thuis. Het liefste vinden we een familie waar al andere dieren leven. Gina heeft immers haar hele leven tussen andere honden gewoond, helemaal alleen in een huis zou ze zich dus wat eenzaam kunnen voelen”, besluit Milla.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.