Waarom verdient Jens Dendoncker je stem voor West-Vlaams ambassadeur?

Ook volgend jaar zal Jens Dendoncker alomtegenwoordig zijn. © VTM
Redactie KW

Jens Dendoncker, met roots in Moen, timmert al jaren aan de comedyweg. In 2017 stelde hij zijn eerste zaalshow voor en begon hij ook voor televisie te werken. Met zijn programma ‘Hoe zal ik het zeggen?’ won hij een internationale Emmy-award. Hij dook ook op als jurylid in onder meer Belgium’s Got Talent en The Masked Singer. Dit zijn drie redenen waarom hij je stem verdient.

1. Hij is een vaste waarde geworden op tv

Hij is dit najaar te zien in twee nieuwe VTM-programma’s en dook als gast op in heel wat shows met een comedy-insteek. Zijn unieke stijl en no-nonsense-aanpak valt bij jong en oud in de smaak.

2. Hij brak een lans voor mentaal welzijn

Een hele tijd geleden trok Jens Dendoncker de stekker even uit zijn carrière nadat hij aangaf te kampen met mentale problemen. Hij praatte dit jaar, bij zijn terugkeer, openlijk daarover en riep ook andere mensen op om hulp te zoeken als dat nodig is.

3. Hij presenteert straks hét paradepaardje van de kijkcijfers

Nadat hij als speurder mocht aantreden in The Masked Singer, raakte dit najaar bekend dat hij het programma mag presenteren nadat Niels Destadsbader naar de VRT trok. Het befaamde VTM-programma is qua kijkcijfers hét paradepaardje van de zender.


Stem hier op Jens.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.