Waarom verdient Isabelle Van Hecke je stem voor West-Vlaams ambassadeur?

Isabelle zette een iconisch personage neer in ‘Nonkels’. © Play4
Redactie KW

Isabelle uit Wevelgem studeerde in 2000 af aan de Studio van het Herman Teirlinck Instituut, waar ze later ook lesgaf. Ze heeft al een indrukwekkende carrière opgebouwd in het theater, bij onder meer het Toneelhuis, Olympique Dramatique, FroeFroe, HETPALEIS, BRONKS, Theater Antigone, Het gevolg en theater STAP. Ze had ook heel wat gastrolletjes in films en televisieseries. De laatste jaren was ze te zien in onder meer De Twaalf, De Luizenmoeder en Albatros. Dit zijn drie redenen waarom zij je stem verdient.

1. Ze vertolkte de rol van Carine in ‘Nonkels’

En hoe! Zelden werd een West-Vlaming zo goed en herkenbaar gecapteerd als ‘tante Carine’ in Nonkels. Met deze rol bewees Isabelle nog maar eens wat voor topactrice ze is.

2. IJzersterke rol in SUKR van Het Eenzame Westen

Isabelle bewees nog maar eens haar veelzijdigheid in het stuk SUKR van West-Vlaams theatergezelschap Het Eenzame Westen. Daarin vertolkte ze verschillende personages. Begin volgend jaar SUKR op tournee doorheen Vlaanderen.

3. Ze is een vaste waarde in fictieland

Dit jaar had ze opvallende rolletjes in Doe Zo Voort, Lost Luggage en Mijn Slechtste Beste Vriendin. Al bijna 20 jaar timmert ze een indrukwekkend palmares bij elkaar, met heel wat lofbetuigingen van makers en collega’s als resultaat.


Stem hier op Isabelle.