Waarom verdient Camille Dhont je stem voor West-Vlaams ambassadeur?

Camille tijdens de uitreiking van de MIA's begin dit jaar. © BELGA
Redactie KW

Camille Dhont uit Wevelgem kwam een paar jaar geleden voor het eerst piepen als actrice/zangeres in de Ketnet-reeks #LikeMe. Sinds Regi haar vroeg voor enkele nummers, waagde ze zich ook aan een succesvolle solocarrière. Dit zijn drie redenen waarom zij je stem verdient.

1. Ze maakte indruk tijdens The Masked Singer

Meer dan anderhalf miljoen Vlamingen zaten aan de televisie gekluisterd dit voorjaar om te ontdekken wie de indrukwekkende stem was in het poezenpak. Tijdens het verloop van het programma haalde ze enkele keren muzikaal stevig uit, en kondigde ze ook haar eerste concert in de Lotto-arena aan.

2. Ze schreef het campagnelied tegen pesten

Na ‘Vuurwerk’ had Camille nog een dikke hit te pakken met ‘Diamant’, het nummer dat ze zelf schreef als campagnelied tegen pesten, georganiseerd door Ketnet. Niet veel later maakte ze ook indruk tijdens haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’. Dit najaar scoorde ze dan weer met het nummer ‘In de regen’.

3. Ze vulde als jongste solo artieste ooit de Lotto Arena

En dat deed ze niet één keer, maar vijf keer. Er was een heuse stormloop op de tickets, waardoor er telkens een extra concert werd ingepland. De uitverkochte reeks werd bovendien ook erg ontvangen, door pers en publiek.


Stem hier op Camille.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.