Wilfried Vantomme wil de scepter

(foto JM)
Jan Maeseele
Jan Maeseele Medewerker KW

Tijdens een druk bijgewoond eetfestijn in feestzaal De Mythe heeft Wifi-voorzitter Wilfried Vantomme (62) officieel aangekondigd dat hij prins Carnaval derde leeftijd wil worden. De campagne is ingezet.

Wilfried Vantomme is de voorzitter van de onlangs opgerichte carnavalsgroep de Wifi’s. Om hun voorzitter te steunen in zijn doel om prins carnaval te worden, hebben ze een eetfestijn op carnavaleske wijze georganiseerd. “Met ruim 220 aanwezigen, waaronder vele prinsen, prinsessen en zelfs keizers, was de beau monde van de carnavalswereld aanwezig. Het werd een feestje dat tot in de vroege uurtjes duurde”, zegt Wilfried.

Enthousiast applaus

Het hoogtepunt van de avond was het moment dat Wilfried Vantomme zich kandidaat stelde om voor het carnavalsjaar 2023 – 2024 prins carnaval derde leeftijd West-Vlaanderen te worden. Net voor de coronacrisis veroverde hij al een eerste titel en hij heeft er weer de smaak voor te pakken. “Ik ben dan ook blij dat ik hier veel vrienden uit het carnavalsmilieu mag begroeten”, aldus Wifi I in zijn speech.

De verkiezingen vinden plaats op 18 november in de Bosgalm in Torhout. “Tot dan zal ik met mijn vele vrienden campagne voeren en een act voorbereiden waarmee ik de zaal zal overtuigen tijdens de verkiezingsavond”, klinkt het.

Ondertussen is de kaartenverkoop voor de verkiezingsavond gestart.

Kaarten kosten vijf euro en zijn te koop bij Wilfried Vantomme in de Fabriekstraat 34.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier