Poperingse bierkenner Kristel Logie werkt samen met Upperlady Ellen: “Voor elk lekker biertje, het ideale speeltje”

Bierkenner Kristel Logie (rechts) en Upperlady Ellen sloegen de handen in elkaar en combineren een bierproeverij met een sensuele Upper at home party. Plezier gegarandeerd! © LB
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

Bierkenner Kristel Logie en Upperlady Ellen doen het samen: Hete klinke, Klootzakske, De Poes, Tietje… Allemaal bieren, dat zijn het. De Poperingse bierkenner Kristel Logie heeft een bijzondere bierproeverij op poten gezet. Ze gaat de samenwerking aan met Upperlady Ellen om er een Upper at Home-party aan te koppelen.

“Wie zegt dat vrouwen geen bier lusten? Dit is het ideale moment om nieuwe bieren te leren kennen”, vindt zythologe Kristel Logie.

Als zythologe zag Kristel al haar activiteiten het voorbije jaar met mondjesmaat geannuleerd worden, maar nu kan er weer naar hartelust bier geproefd worden.

Beer & Upper at Home

“Bierproeverijen of stadsrondleidingen mogen opnieuw worden georganiseerd. Hetzelfde geldt voor Upper at Home-parties. Tijdens de maanden waar niets mocht georganiseerd worden, had ik tijd om na te denken over creatieve bieractiviteiten. Zo is is Beer & Upper at Home geboren. “Een Upper at Home-party is altijd heel leuk en bier proeven is dat ook. De twee combineren kan niet anders dan een succes worden”, zegt bierkenner Kristel Logie.

Bierkenner Kristel en Upperlady Ellen hadden vorige week hun eerste testpubliek. “Kunnen jullie voor mij je ideale sekspop tekenen?”, vraagt Upperlady Ellen. Hilariteit alom.

Een Upper at Home-party is altijd heel leuk en bier proeven is dat ook. De twee combineren kan niet anders dan een succes worden

“Oud-collega’s, huidige collega’s, leden uit mijn bier- en fietsclub mochten als eerste kennis maken met de Beer & Upper at Home. Mijn enige mannelijke collega was zo vriendelijk om ober te komen spelen vandaag. Iedereen is blij om weer te mogen buiten komen en ze leren op vele vlakken iets bij”, vertelt Kristel.

“Zelf heb ik al veel Upper at Home parties gedaan en daar is altijd veel leute. Dit concept is zeker geslaagd. Zelf ben ik normaal een wijndrinker, maar het is leuk om verschillende bieren te ontdekken. Dat zou ik anders niet doen”, zegt oud-collega en vriendin Nathalie Bonte.

Hete Klinke

Naast de seksspeeltjes, massageolies en sexy lingerie waren er ook elf bieren die konden geproefd worden: Tietje, De Poes, Klootzakske..

“Voor elk lekker biertje, het ideale speeltje.. Lang heb ik niet moeten zoeken om een mooi assortiment te vinden. Onder de bieren kon ook het nieuwe bier ‘Hete Klinke’, de vriendin van ‘Klootzakske’ geproefd worden. Voor mij is biershoppen hetzelfde als voor een kind dat in een speelgoedwinkel rondwandelt”, lacht Kristel.

“Het zijn allemaal heel specifieke bieren en het is heel fijn om deze combinatie te doen. De ideale gelegenheid om vrouwen te laten kennismaken met bier. Zelf zou ik geen bier nemen op een terras, maar het bier ‘De Poes’ heeft me aangenaam verrast”, zegt Upperlady Ellen.

Ook mannelijk publiek aantrekken

“Misschien kunnen we op deze manier ook wel het mannelijke publiek aantrekken. We bieden niet alleen seksspeeltjes aan. Er is ook lingerie. We zijn vrouwvriendelijk. Genot en goed voelen van de vrouw is voor ons heel belangrijk”, zegt Upperlady Ellen.

De Beer & Upper at Home krijgt nog een vervolg. “Plezier gegarandeerd! Een leuke activiteit voor vriendinnen, collega’s.. Het is zeker de bedoeling om hier ook in de toekomst mee aan de slag te gaan”, aldus Kristel. (LBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier