Een gezellig festival voor jong en oud: Waregem maakt zich op voor 8ste editie van Lions Boulevard in het Regenboogpark

De zevende editie bracht heel wat volk naar het Regenboogpark. © Lions Club Waregem
Redactie KW

Lions Boulevard, georganiseerd door Lions Club Waregem, is een vaste waarde tijdens het PreCongé programma van Stad Waregem en brengt opnieuw een ruim en véélzijdig programma van vrijdag 28 juni tot zondag 30 juni. De Lions Boulevard is een supergezellig belevings- en foodfestival in het mooie decor van het Regenboogpark. Bovendien is de toegang gratis. Naast héél wat livemuziek kan je er drie dagen lang proeven van het vele lekkers aan de foodtrucks of van een verfrissende cocktail. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen in Waregem en omgeving.

Het muziekprogramma start op vrijdag met de partyband Pussy Willow, op zaterdag speciaal voor de kinderen de K3-coverband Alle Kleuren gevolgd door een avond dj-set van de plaatselijke Radio Espantoso. Alle kleuren is de unieke elfkoppige K3 tribute band. Een set met meer dan veertig hits in een spectaculaire festivalact. Deze liveband, met zangeressen bekend van K2 zoekt K3 en heel wat dansers neemt je mee door alle hits van K3. Een wervelende show met de hits van nu en vroeger.

Op zondag zijn er de optredens van Marigo Bay en Esther Sels, die onlangs nog schitterde tijdens het VTM programma Sing Again.

Gratis snoepjesworp met unieke prijzen

Speciaal voor de kinderen is er op zaterdag 29 juni om 12 uur een snoepjesworp (500 zakjes snoep) in aanwezigheid van een aantal spelers van Zulte Waregem en vier extra prijzen (gesigneerd voetbalshirt, springkasteel voor een weekend, copiloot in een Ferrari en een koetsentocht).

Verder kunnen alle kinderen op zaterdag en zondag weer voluit ravotten in het Regenboogpark: eindeloos springen op de leukste springkastelen, een ritje maken op de schommelboot, varen op de vijver met pedalo’s en zo véél meer.

Uniek streetart project

Je zag het misschien al in de omgeving van het regenboogpark. Overal beginnen unieke streetart projecten zich te vormen. Lions Boulevard krijgt dit jaar een extra kunstige toets met streetart tijdens het hele weekend, gebracht door enkele jonge graffitikunstenaars.

Op de invalsassen van het regenboogpark kan je genieten van live kunstenaars die binnen een wel gedefinieerd kader unieke streetart projecten tonen. De unieke keermuren waarop de kunstenaars hun creativiteit loslaten worden achteraf geveild voor de goede doelen.

Competitie en teamspirit

Het belooft een mooie en competitieve sportzomer te worden. Ook op Lions Boulevard willen ze competiviteit en teamspirit integreren in het programma.

Tijdens de Lions Cup, op vrijdag 28 juni van 18 tot 20 uur, strijden dan weer tien bedrijven via een aantal ludieke proeven voor hun goed doel.

De winnaars van de Lions Cup schenken 2.500 euro aan een door hen zelf gekozen goed doel. Er is ook een wisselbeker voorzien.

Meer info voor een weekenduitstap naar het regenboogpark in Waregem: www.lionsboulevard.be / www.waregem.be/preconge.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier