D&O Groep Duran organiseert Warmste Wasbeurt in Ieper, Poperinge en Komen: “Samenwerken met lokale jeugdbewegingen”

We zien van links naar rechts: Arne Kesteloot, Miguel Merlevede, Isabelle Denys, Gregory De Bruyne, Helene Decommer, Koen Bevernage en Orlane Demyttenaere. © GF
Anton Peene Reporter

Je auto laten glanzen en daarmee een goed doel steunen? Het kan tijdens de Warmste Wasbeurt bij Groep Duran. Op de terreinen van hun drie garages in Ieper, Poperinge en Komen kan je op 25 november terecht om je auto, moto of fiets te laten wassen. In de showrooms wordt er koffie en gebak voorzien. De opbrengsten gaan naar De Warmste Week.

Miguel Merlevede maakt intussen zo’n vijf jaar deel uit van het verkoopsteam van Groep Duran in het filiaal van Komen. Hij houdt zich ook bezig met events en marketing en zette mee zijn schouders onder de Warmste Wasbeurt. “De drie garages hebben een carwash, in Komen is die ook publiek”, geeft Miguel (27) mee. “Zo rijpte ons idee om eens iets te doen voor het goede doel en dat te linken aan iets dat te maken heeft met de autosector waarin we actief zijn. In Ieper en Poperinge organiseren we de Warmste Wasbeurt, in Komen doopten we het om tot Carwash for Life.

Jeugdbewegingen

Zaterdag 25 november vanaf 9 uur openen ze de deuren en kan je je auto laten schoonmaken voor 12 euro. “Hiervoor is er een samenwerking met enkele jeugdbewegingen. Chiro Abele, KLJ Proven, Chiro Reningelst en Scouts Komen. Samen met mijn collega’s zal ik alles in goeie banen leiden. We beseffen dat slecht weer mensen zou kunnen afschrikken, maar daar hebben we ook iets op gevonden. Ze kunnen ook een carwashbon afhalen en later langskomen.”

Koffie en gebak

“Ook zonder auto ben je steeds welkom, want in de showrooms voorzien we koffie en gebak aan democratische prijzen. Alle opbrengsten gaan naar De Warmste Week. Het is ook onze bedoeling om het ingezamelde bedrag te gaan afgeven in Brugge, waar De Warmste Week dit jaar doorgaat. Als het initiatief goed meevalt, dan zou het wel fijn zijn om het de komende jaren te herhalen”, besluit Miguel.

De drie filialen zijn gelegen in de Dehemlaan 3-5 in Ieper, Reningelstseweg 11 in Poperinge en Industrielaan 1 in Komen. Meer info via Facebook: De Warmste Wasbeurt/Carwash For Life.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier