Veilige evenementen in Oostkamp dankzij tenten

Redactie KW

Met het begin van de zomervakantie heeft de gemeente Oostkamp, net als vorig jaar, drie tenten ter beschikking gesteld. Zo kunnen evenementen plaatsvinden in een veilige omgeving. Het gemeentebestuur voorziet in zomerse pop-up’s, zodat verenigingen gratis over een buitenlocatie kunnen beschikken.

Op de verschillende locaties en tijdstippen kunnen verenigingen en ondernemers activiteiten organiseren. Naast de tent zijn er ook gratis tafels, stoelen, elektriciteit en een basisverlichting ter beschikking. Bij de tenten in Ruddervoorde en Oostkamp wordt er ook een podium voorzien.

Twee permanente tenten

Er zijn twee vaste locaties waar gedurende de zomervakantie een tent blijft staan. Op het Sint-Pietersplein in Oostkamp staat de grootste. Deze tent is gekozen in functie van de huwelijken. Bij mooi weer zullen in die tent namelijk huwelijken voltrokken worden , wat al meermaals gebeurde. Koppels die dat wensen, kunnen hiervoor kiezen.

Op het aan Dominiek Savio speelplein in Ruddervoorde staat eveneens een permanente tent. Daarnaast komt er een mobiele tent op verschillende andere locaties zal opgesteld worden in functie van de reeds geplante festiviteiten. Bij de permanente tenten zal een bord aanwezig zijn met de geplande activiteiten. Verenigingen en ondernemers die een activiteit willen organiseren in een van de tenten kunnen voor concrete aanvragen en reservaties terecht op de webshop van Oostkamp. (GST)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier