Tweede Zomertoer van Oldtimerclub Pittem-Egem

Het bestuur van de Oldtimerclub heeft voor de Zomertoer weer een mooie rondrit langs landelijke wegen uitgestippeld. © foto Jan
Jan Goossens
Jan Goossens Medewerker KW

Op zondag 30 juni organiseert Oldtimerclub Pittem-Egem haar tweede editie van de Zomertoer. Tijdens deze volledig verzorgde dag zullen de deelnemers kunnen genieten van lekker eten en daarnaast een mooie rondrit maken langs landelijke wegen.

“Vorig jaar organiseerden we voor de eerste maal onze Zomertoer, waarbij we met 35 deelnemers tevreden terugkijken op deze primeur”, vertelt Hendrik Reilhof. “De beslissing om dit jaar opnieuw te organiseren en te proberen het aantal deelnemers te overtreffen was dan ook snel genomen. We willen er ook dit jaar weer een leuke namiddag van maken. We voorzien een rondrit van om en bij de 90 km langs landelijke wegen, waarbij we nu al kunnen verklappen dat we richting Hooglede en Passendale zullen rijden. Zoals bij vele andere organisaties zijn de vele wegenwerken mogelijke spelbrekers en we zullen dan ook de dagen voor 30 juni de hele rit nog eens doorlopen, zodat de deelnemers voor geen verrassingen komen te staan.”

Uitgebreid programma

“We hebben ook dit maal weer een goed gevuld programma. Alle deelnemers worden vanaf 10.30 uur verwacht aan de ontmoetingsruimte in de Eikeldreef in Pittem voor het afhalen van het roadbook en de nodige drank- en eetkaarten. Om 11 uur wordt een glaasje cava aangeboden, waarna kan aangeschoven worden voor een barbecue à volonté. Om 13 uur vertrekt de rondrit met onderweg twee stopplaatsen. Iedereen wordt rond 17 uur weer in de Eikeldreef verwacht voor een braadworst en een drankje.”

“Uiteraard zijn ook niet-deelnemers van harte welkom om iets te komen drinken en te genieten van de bolides. In september voorzien we als tweede activiteit voor het eerst een rondrit door Pittem en Egem met de bewoners van wzc Sint-Remigius. Niet alleen willen we de bewoners een leuke namiddag bezorgen, zelf gaan we hier ook veel plezier aan beleven.” (JG)

Deelnemen aan de Zomertoer kost 50 euro voor leden en 55 euro voor niet-leden. Er kan tot 20 juni ingeschreven worden door het verschuldigde bedrag over te schrijven op BE67 1030 8231 6187, met vermelding ‘inschrijving Zomertoer 2024’ + naam, adres, gsm-nummer en het aantal personen + het merk en type van de oldtimer. Voor meer informatie kan u bellen naar 0476 22 08 93 of mailen naar hendrikreilhof@hotmail.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier