Tielt zoekt deelnemers aan Spel Zonder Grenzen tijdens Europafeesten: “Lange traditie in ere houden”

De Tieltse delegatie scoorde vorig jaar op het Spel Zonder Grenzen in Gross Gerau. © RV
Redactie KW

Op 6 juli is er op het Hulstplein in Tielt een Spel Zonder Grenzen waarbij Tieltse ploegen het in zeven proeven zullen opnemen tegen delegaties uit Bruneck en Gross-Gerau. Doordat er echter één van de teams afgezegd heeft, wordt nog een zesde ploeg van minstens zes man gezocht.

Het Spel Zonder Grenzen heeft een lange traditie in de geschiedenis van de jumelage, al is het al sinds 2012 geleden dat het Spel nog in Tielt plaatsvond. “Vorig jaar wonnen we het Spel Zonder Grenzen, dat toen in Gross-Gerau plaats vond”, weet Patrick Acx.

“De judoclub zal er dan ook alles aan doen om de Tieltse eer te verdedigen, samen met de teams van Turnkring Atlas en van Café ‘t Pompierke. Daar er echter een ploeg heeft afgezegd, zijn er momenteel maar vijf ploegen en zijn we op zoek naar geïnteresseerde club of sporters voor een zesde ploeg. Teams dienen met minstens zes deelnemers te zijn. Ook een begeleider of een coach die vanaf de zijlijn een oogje in het zeil houdt is zeker welkom.”

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via 0473/31.37.25 of acx.patrick@telenet.be. De delegaties verzamelen eerst aan de Europahal, om dan samen onder politiebegeleiding naar het Hulstplein te stappen. De proeven vinden plaats van 13:00 tot 17:00 uur en supporters zijn welkom.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier