Stany Crets herenigt Dirk Van Vooren en Luc Caals in Saveryszaal in Blankenberge

Vanaf vrijdag 13 december is Theater Elckerlyc te Antwerpen de biotoop van de cast, het ballet en de creatives die schitteren in de vijfde editie van de Winterrevue. Regisseur Stany Crets belooft een verrassende feesteditie, waarbij alle registers worden open gezet om er een legendarische “EXTRA LARGE” belevenis van te maken. Orkest, muziek, humor, show… krijgen allemaal een extra dimensie.

Ze staan terug samen op het podium: Dirk Van Vooren en Luc Caals. © FODI

Bovendien maakte hij de special guest bekend van de WINTERREVUE 2019 – EXTRA LARGE op een legendarische plek, namelijk de Saveryszaal in het Casino van Blankenberge. Niemand minder dan Luc Caals werd er op het podium herenigd met Dirk Van Vooren. De revuetempel in Blankenberge waar heel wat bekende artiesten op de planken stonden, was immers ook de locatie waar het legendarische, komische duo “Caals & Van Vooren” in augustus 2006 voor de laatste keer samen schitterden in een revue. Actrice Helle Vanderheyden maakt haar debuut in de Winterrevue en vervoegt de cast met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en special guest Luc Caals.

De cast van Winterrevue 2019. Voltallig of volgt er nog meer?
De cast van Winterrevue 2019. Voltallig of volgt er nog meer?© FODI

Geen winter in Antwerpen zonder een Winterrevue. Traditiegetrouw creëert regisseur Stany Crets deze winter een wervelende show in Theater Elckerlyc en dat voor maar liefst de vijfde keer. De ultieme feesteditie! Dit seizoen zal alles dan ook nog groter én nog spectaculairder zijn: meer muzikanten, meer voorstellingen, meer glitter, meer glamour, meer humor, meer pluimen,… Kortom, deze editie wordt EXTRA LARGE! De vorige editie lokte maar liefst 10.000 enthousiaste bezoekers. De verwachtingen voor dit jaar zijn dus hoog gespannen. Niet enkel bedrijven, maar ook families en vriendengroepen zien deze show als hét ideale avondje uit en daar doet producent Theatertainment graag het nodige voor. Ze halen dan ook alles uit de kast om er een unieke belevenis van te maken. Het publiek wordt ter ere van de feestdagen rijkelijk getrakteerd op een grote portie “feel good” in deze doorwinterde traditie vol glitter en glamour. De energie zal van het podium spatten en het publiek rechtstreeks aansteken met de vrolijke stemming die de eindejaarsperiode alleen maar feestelijker maakt.

Afspraak Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 in Antwerpen. Vanaf vrijdag 13 december 2019 tot en met zondag 12 januari 2020.

(PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.