Smullen ten voordele van verbroedering

De werkgroep met Rita Dermaut, Magda Vandevyvere, Lutje Speecke, Nadine Demeulenaere, Frans Bruneel, Maria Cordy, Ivan Winne, Magda Vandecandelaere, Bernard Crombez, Giselle Demeulenaere en Floris Deleu. Marnick Crombez ontbreekt op de foto. (foto JCR)
Redactie KW

De werkgroep Staden-Staden organiseert een kip aan ’t spit-maaltijd ten voordele van de verbroederingsactiviteiten met het Duitse Staden.

“Heemkring Antonius Sanderus en het brandweerkorps verbroederden decennialang geleden al met het Duitse Staden”, vertelt Frans Bruneel van de werkgroep Staden-Staden. “De verbroedering van het Duitse met het Belgische Staden houdt tot op de dag van vandaag stand. Om de activiteiten in het kader van de verbroedering verder te organiseren, zijn er ook financiële middelen nodig. Om onze kas wat te spijzen organiseren we op zondag 12 maart een kip aan ’t spit-maaltijd. Voor een kip met frietjes, groentjes en 1 consumptie, betaal je 18 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 8 euro”.

De kip aan ’t spit-maaltijd van de werkgroep Staden-Staden vindt plaats op 12 maart om 12 uur in gemeenschapscentrum Het SWOK in de Ooststraat 4. Kaarten zijn te verkrijgen bij Frans Bruneel, Bernard Crombez, Marnic Crombez, Floris Deleu, Ghiselle Demeulenaere, Magda Vandecandelaere, Monique Vangheluwe en Ivan Winne. (BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier