https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Ricardo opent begin januari danswinkel

Ricardo Oliveira Ferreira opent begin volgend jaar danswinkel Creativo.© Fauve Martinez
Ricardo Oliveira Ferreira opent begin volgend jaar danswinkel Creativo.© Fauve Martinez
Redactie KW

Ricardo Oliveira Ferreira (27), oud-deelnemer van het tv-programma So you think you can dance , opent binnenkort de winkel Creativo met dans-, acro- en allerlei andere sportkledij in Beveren-Leie. Daarnaast is hij ook de bezieler van dansschool Dançar en entertainmentbureau Dançar Productions, allebei in Roeselare. Samen met leden van zijn dansschool zet Ricardo een creatief project op poten om horeca en bedrijven te steunen.

Ricardo werd in 2013 zestiende in de danswedstrijd So you think you can dance , waaraan zowel Belgische als Nederlandse dansers mee deden. Hij heeft een eigen dansschool in Roeselare en blijft ook in deze coronatijden creatief uit de hoek komen. “Het blijft onze gedrevenheid om te ondernemen met onze passie. Daarom wilden we graag iets mee doen om anderen een duwtje in de rug te geven. Bedrijven die het moeilijk hebben door corona krijgen de kans om hun zaak te promoten met behulp van ons netwerk. Met ons nieuw project gaan we voor de gevel, op de parking of in een ruimte van een zaak dansen op een coronaveilige manier”, legt Ricardo uit.

Sociale media

De horecazaken en bedrijven die willen deelnemen aan het project betalen een forfait van 100 euro, maar krijgen hiervoor een heleboel terug. “Een groep dansers van Dançar komt een optreden geven zonder publiek in of voor een zaak. Dit alles zal gefilmd worden en op de sociale media van Dançar geplaatst worden. De video wordt professioneel gemonteerd en zet zo deelnemende zaken in de kijker. Daarnaast krijgen de bedrijven met het project de kans om hun zaak een volledig jaar te promoten”, vertelt Ricardo. “De video’s zullen uitgezonden worden op schermen bij Dançar in Roeselare en bij Creativo in Beveren-Leie.”

Cadeaubonnen

“Tenslotte is het de bedoeling dat deelnemende bedrijven een cadeaubon van 25 euro schenken aan ons project. Die bonnen zullen we dan verloten onder ons cliënteel. Hiermee doen we onze klanten een plezier, leiden we potentiële klanten richting de deelnemende zaken en hopen we bedrijven te steunen die het moeilijk hebben in deze tijden”, legt Ricardo uit.

We willen winkels en horecazaken promoten met unieke dansfilmpjes

Ricardo opent in de Leenakkerstraat 2 in Beveren-Leie begin volgend jaar zijn zaak Creativo. In de winkel zal je onder andere een ruim assortiment aan dans- en acrokledij terugvinden. Creativo opent officieel op 2 en 3 januari. “De opening zal volledig coronaproof verlopen. Er zal een maximaal aantal klanten toegelaten worden per vierkante meter. We zijn nu nog volop bezig met de organisatie, maar we kijken er erg naar uit”, vertelt Ricardo.

Kennismaking

“De bedrijven of horecazaken die mee willen doen aan onze actie om hun zaak op een leuke manier in beeld te brengen, zijn zeker ook welkom op de openingsdagen. We moeten meer dan ooit stevig netwerken en elkaar ondersteunen. Zo kunnen we op de opening al eens kort kennismaken en bespreken wat we van elkaar verwachten. Zelf vinden we het een leuke actie en we hopen dat we er veel bedrijven gelukkig mee kunnen maken”, glimlacht Ricardo.

Wil je samen met dansschool Dançar en Creativo je bedrijf, hotel, restaurant of café in de kijker zetten? Neem dan contact met hen op via info@creativo-costumes.be of bel naar het nummer 0472 40 58 40.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.