Red Zebra actualiseert geluid op nieuwe single

© Facebookpagina Red Zebra
Redactie KW

Een strakke sound en een tekst van Peter Slabbynck vol angels, dat zijn de hoofdbestanddelen van ‘My Boss, the Robot’, de nieuwe single van Red Zebra.

Uitgerekend op April Fools’ Day geeft Red Zebra een nieuwe single, de eerste in jàren, aan de wereld prijs. “My Boss, the Robot is het eerste nummer dat werd opgenomen in de nieuwe bezetting en vormt de kers op de taart van de nieuwe verzamel-cd Stars and Stripes”, lezen we op de website van de groep.

Die compilatie zou op zaterdag 18 april moeten verschijnen op Zebra Records in samenwerking met Wool-E-Discs. Op dit Gentse label (www.wool-e-discs.be) kun je voornoemde verzamelaar vandaag al voorbestellen.

Voor de productie van My Boss, the Robot tekende groepslid en gitarist Frits Standaert, die ook voor het artwork van de hoes tekende. “De voorziene videoclip clip sneuvelde jammer genoeg door de coronacrisis”, geeft zanger Peter Slabbynck mee, die op de single My Boss, the Robot ‘All that he is I am not’ concludeert.

Op komende concerten van de Zebra’s wordt het nog even wachten. “Bedankt aan alle fans om in ons te blijven geloven”, geven ze op hun Facebookpagina nog mee.

Beluister de nieuwe single via deze link.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier