Uitvaartzorg Beyens-Billiet in rouw door overlijden trouwe medewerker Luc Comeine (78)

Luc Comeine werd 78 jaar. © Uitvaartzorg Beyens-Billiet
Erik De Block
Erik De Block Medewerker KW

In het AZ Delta Rumbeke is Luc Comeine (78) uit Geluwe overleden. Hij verloor de oneerlijke strijd tegen een slepende ziekte. Luc was destijds onder meer in sportcentrum De Pionier zaalwachter in dienst van de stad Wervik en een heel trouwe medewerker bij Begrafenissen Billiet in Geluwe.

“Met heel veel droefheid nemen wij afscheid van Luc, onze vriend en goede collega”, klinkt het daar. “Meer dan 27 jaar was Luc bij ons actief. Hij stond altijd klaar voor iedereen en was ook voor ons een grote steun tijdens de opstart van Uitvaartzorg Beyens-Billiet. Hij gaf ons heel veel goede raad en advies. Bedankt Luc voor je vriendschap en steun. We gaan je missen en dragen jou overal mee in onze herinneringen.”

Toen begrafenisondernemer Geert Billiet op vakantie was, verving Luc hem. Zelf trok hij jarenlang met de caravan op vakantie naar de Provence (Frankrijk). Luc was een heel trouwe supporter van Club Brugge. Hij woonde in de Voorhoek en was de echtgenoot van Francine Dubois. Luc was de vader van twee kinderen: Jurgen en Pieterjan.

Het afscheid vindt plaats op donderdag 19 september om 14 uur in de Sint-Dionysiuskerk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier