Na beide ouders verliest CD&V-politica Hilde Crevits nu ook inwonende schoonpapa Roger (88)

Hilde Crevits, hier tussen haar ouders Jeanny Muys en Frans Crevits, samen met haar man Kris Devolder met zijn ouders Miet en Roger Devolder. Het gezin moest in amper drie weken tijd liefst drie geliefde (groot)ouders afgeven. © Johan Sabbe
Philippe Verhaest

Hilde Crevits en haar familie moeten een nieuwe klap verwerken. Nadat het CD&V-boegbeeld in amper één week tijd afscheid moest nemen van haar mama én papa, is nu ook haar schoonvader Roger Devolder aan de gevolgen van kanker overleden. Hij woonde al heel wat jaren mee in de kangoeroewoning van het gezin in Torhout.

“Hij was sinds een dikke week terug thuis bij ons in de kangoeroewoning, maar vannacht verloor ook mijn schoonpapa, onze ‘opa Roger’, zijn strijd tegen kanker”, schrijft Hilde Crevits in een emotionele post op haar Facebookpagina. “Neem tijd om te rouwen adviseerden veel mensen de voorbije dagen, maar hoe doe je dat, als je drie (groot)ouders op evenveel weken verliest?”

Moedige strijd

De CD&V-politica moest in amper één week tijd al afscheid nemen van haar mama Jeanny en papa Frans. Zij verloren op amper enkele dagen van elkaar een moedige strijd tegen kanker, net als Roger Devolder. Afgelopen vrijdag nam een bomvolle Don Boscokerk in Torhout nog afscheid van Frans Crevits, nu moet het gezin opnieuw een dierbare afgeven.

Roger Devolder was 88 jaar oud en de vader van Hilde Crevits’ echtgenoot Kris.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier