Opnieuw nieuwjaarswensen voor patiënten Sint-Andriesziekenhuis en bewoners wzc Samen

Redactie KW

Na een jaar onderbreking zal SartoTV, de interne tv-zender van het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt, op nieuwjaarsdag opnieuw de nieuwjaarswensen van heel wat kinderen uitzenden op het interne televisiecircuit van het Sint-Andriesziekenhuis en het woonzorgcentrum Samen. Door het coronavirus roept de zender echter op om dit keer zelf filmpjes in te sturen.

Op die manier wil SartoTV de patiënten en de bewoners een hart onder de riem steken. Het initiatief dateert al van 1989, maar nadat het vorig jaar niet kon doorgaan omdat liveopnames niet mogelijk waren en dat ook dit jaar niet mogelijk blijkt, gooit organisator SartoTV het over andere boeg.

Intern televisiecircuit

Het doet namelijk een oproep om zelf massaal de smartphone in de hand te nemen en de nieuwjaarswensen van kinderen op te nemen en door te sturen.

SartoTV zal de filmpjes dan monteren en op nieuwjaarsdag laten afspelen op het interne televisiecircuit van het ziekenhuis en het wzc. Ook in de inkomhal van het ziekenhuis zullen de wensen te zien zijn.

Horizontaal

Wie wil kan tot 25 december een filmpje insturen. Dat kan door een WeTransfer-bestand of -link te mailen naar info@sarto-tv.be. De zender vraagt wel om de video horizontaal op te nemen. Kinderen die meegewerkt hebben, krijgen na de opname een gratis dvd of databestand met het volledige programma. (TM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier