Ontbijtgranenproducent Mulder uit Roeselare viert 20-jarig jubileum met schenking van 25.000 euro

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

In twee decennia tijd evolueerde Mulder Natural Foods tot een toonaangevende producent van ontbijtgranen. Het is een verhaal van groei, innovatie en continu streven naar verbetering, maar vooral ook van gedreven medewerkers en een succesvolle samenwerking met al zijn stakeholders.

Alle partners uit de waardeketen werden dan ook uitgenodigd op een groot feest om samen dankbaar terug te blikken op dit opmerkelijk succesverhaal.

Trouw aan de kernwaarden van het bedrijf werd iedereen ook uitgenodigd om samen met Mulder Natural Foods een financieel duwtje in de rug te geven aan Habbekrats, een vzw die zich inzet voor kwetsbare jongeren.

Deze oproep werd uiterst gul beantwoord en leverde zo maar eventjes 25.000 euro op. CEO Wim Houf hield eraan iedereen te bedanken voor zoveel generositeit en benadrukte dat deze mijlpaal niet alleen de afgelopen twintig jaar viert, maar tevens een ijkpunt wil zijn voor de blijvende inzet van het bedrijf voor een inclusieve samenleving. Zo werd dit jubileumfeest ook een bijzonder mooi moment van verbinding.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier