Nieuwe uitbaters voor brasserie Withof in Rumbeke

Timothy Pattyn, uitbater van Brasserie 't Withof. (foto SB) © Stefaan Beel
Redactie KW

Timothy Pattyn en Joyce Verbeke zijn sinds 1 oktober de nieuwe uitbaters van brasserie Withof in de gelijknamige residentie in de Pastoor Slossestraat.

“Als vroegere medewerker van Ma Kwizien in Tielt ben ik vertrouwd met de wereld van traiteur en cateraar”, vertelt Timothy. “Joyce baat in Brugge ‘Fast en Fresh’ uit, een groothandel in groenten en fruit. Ook zij kent de wereld van de horeca. Nadat we vernomen hadden dat er nieuwe uitbaters gezocht werden voor brasserie Withof namen we contact op met Wilfried Martens, eigenaar van Senior Homes, waartoe residentie ‘t Withof behoort. Sinds 1 oktober zijn we dus met veel enthousiasme aan de slag.”

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 oktober vindt het openingsweekend plaats. “We voorzien bij ieder gerechtje een gratis consumptie”, laat Timothy alvast weten.

“Sommigen denken dat de brasserie er enkel is voor de residenten van ‘t Withof en hun familie, maar dat klopt niet. We zijn er voor iedereen. Vanaf 9 uur staan we klaar voor een ontbijt, ‘s middag voor de lunch en daarna openen we de tearoom met in huis gebakken pannenkoeken, wafels, ijs, enzomeer. We staan voor een (h)eerlijke en verse keuken”, besluit kok Timothy.

Brasserie Withof is tijdens de week en tijdens het weekend telkens open van 9 tot 11 uur en van 11.30 uur tot 17.30 uur, gesloten op dinsdag. (AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier