Meer dan 350 Elverdingenaars vieren nieuwjaar in OC Den Elver

Redactie KW

De eerste nieuwjaarsviering voor alle inwoners van Elverdinge was een groot succes.

Voorzitter Philippe Dequidt mocht heel wat volk ontvangen in het ontmoetingscentrum Den Elver, dat nu al zes jaar uitgebaat wordt door de dorpsraad. Zaalverantwoordelijken Firmin Rousseeuw en Rita Boussemaere werden gehuldigd voor het dagelijkse inzet. De voorbije jaren organiseerde de Elverdingse Dorpsraad in de eerste weken van het nieuwe jaar een receptie voor de verantwoordelijken van het Elverdingse verenigingsleven. Maar omdat de dorpsraad er is voor alle inwoners, werd het initiatief ruimer aangepakt. Alle inwoners kregen een uitnodiging in de brievenbus en mochten mee toosten op het nieuwe jaar.

Verenigingsleven in beeld

Vanaf 11 uur kwamen de eerste bezoekers het OC binnen en volgden er heel wat nieuwjaarswensen, onder de muzikale begeleiding van Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia. Op het grote scherm werd het rijke Elverdingse verenigingsleven in beeld gebracht. (RLa)

Voorzitter van de Dorpsraad Philippe Dequidt bracht hulde aan Firmin Rousseeuw en Rita Boussemaere, die al zes jaar lang de dagelijkse werking van het OC verzorgen.
Voorzitter van de Dorpsraad Philippe Dequidt bracht hulde aan Firmin Rousseeuw en Rita Boussemaere, die al zes jaar lang de dagelijkse werking van het OC verzorgen.© RLa

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.