Chiro Stine stippelt fietstocht uit tijdens Plan B-ar

Chiro Stiene is klaar voor de derde editie van Plan B-ar. © JF
Jules Fremaut

Op de speelplaats van VBS Spes Nostra Schoolstraat in Heule vindt op 29 juni de derde editie plaats van ‘Plan B-ar’, een zomerbar georganiseerd door de leiding van Chiro Stine. Met het evenement wil de jeugdbeweging er nog een laatste keer een lap op geven, vooraleer die op 21 juli met een tweehonderdtal op kamp vertrekt richting Mol.

Nieuw dit jaar is een fietstocht van 20 kilometer met verschillende postjes onderweg om de innerlijke mens te versterken. “We merkten dat de zomerbar an sich goed aanslaat bij de Heulse jeugd. Alleen slaagden we er niet in om onze leden en hun ouders ook te betrekken bij het evenement. Daar moet de fietstocht, op maat gemaakt voor jonge gezinnen, verandering in brengen”, klinkt het bij co-groepsleidster Maura Lafosse van Chiro Stine.

Springkastelen

“Vorig jaar konden we met 250 bezoekers al rekenen op serieus wat aandacht voor de tweede editie. Dit jaar willen we minstens even goed doen”, aldus co-groepsleidster Nina Hermans. Om dat succes te evenaren houdt de leidingsbende van Heules grootste jeugdbeweging vast aan de succesrecepten van de voorbije jaren: cocktails, biertjes, braadworsten, springkastelen en een hopelijk met zonovergoten – opgesmukte – speelplaats van VBS Spes Nostra Schoolstraat. Dit jaar dus ook voor het eerst een familiefietstocht erbovenop. Dat allemaal met in de achtergrond zomerse plaatjes, voorzien door dj-trio Vegetarisch Alternatief en Pandoa.

Deelnemen aan de fietstocht kost 5 euro voor kinderen en 6 euro voor volwassenen. Inschrijven kan nog tot 21 juni via https://shorturl.at/RO4p0.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier