Jens Corneillie (Sporting Keiem – 3A): “Dit zijn matchen die je niet wil verliezen”

Jens Corneillie. (foto MG)
Redactie KW

Met een zevende plaats kan Sporting Keiem tevreden terugblikken op het seizoen. Als toetje speelt het nog een thuisderby tegen KSV Diksmuide B, wat voor veel spelers een belangrijke match blijft. Ook voor Jens Corneillie, die een verleden bij Diksmuide heeft, is het uitkijken naar zondag.

Jens Corneillie. (foto MG)
Jens Corneillie. (foto MG)

“Het blijft altijd speciaal om tegen een ex-ploeg te spelen”, aldus Jens Corneillie. “Er zijn trouwens veel jongens bij ons die nog bij Diksmuide hebben gevoetbald, dus dit zijn matchen die je niet wil verliezen.”

Sporting Keiem heeft niets meer te winnen of te verliezen en kan met een zevende plaats over het algemeen tevreden op het seizoen terugblikken. “We kenden geen slecht seizoen. We speelden een aantal mindere matchen, maar kwamen ook vaak heel sterk voor de dag. We kunnen dus zeker niet klagen over ons seizoen.”

Overstap

De 25-jarige Keiemnaar maakte afgelopen zomer de overstap van VV Koekelare. “Ik ben best tevreden over mijn prestaties dit seizoen. Voorheen was ik steeds als linksachter aan de slag, maar ik ben dit seizoen naar het middenveld doorgeschoven. Dat lukt eigenlijk wel goed en het is ook voor het eerst in een drietal seizoenen dat ik alles speel, dus ik ben daar wel tevreden over.”

“Ik heb dan ook besloten om ook volgend seizoen bij Keiem aan de slag te blijven. Ik voel me hier goed, heb hier veel vrienden en ben tevreden over hoe alles gaat, dus ik heb geen reden om weg te gaan. Bovendien is dit een heel familiale club. Ja, ik heb het naar mijn zin in Keiem”, besluit de ex-speler van onder meer Lombardsijde, Cercle Brugge, Diksmuide, Houthulst en Koekelare.

(SB)

Zondag 24 april om 15 uur: Sporting Keiem – KSV Diksmuide B.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.