Gloednieuw concept ‘Midimanche’ strijkt neer op Domein Vossenberg: topbeleving van de middag tot middernacht

Greg Mahau en Ann Vantomme geloven rotsvast in hun contact Midimanche. Op de eerste van vier namiddagen staat ‘lucht’ centraal, daarna volgen de andere drie elmenten water, vuur en aarde.
Wouter Vander Stricht

Ann Vantomme en haar zoon Greg Mahau zetten hun schouders onder een gloednieuw concept: Midimanche. Daarbij serveren ze hun gasten een zintuiglijke ervaring, van ‘s middags tot middernacht. De initiatiefnemers laten zich leiden door de vier elementen. Op de eerste Midimanche staat ‘lucht’ centraal en is er een luchtballonvaart te winnen.

Het organiseren zit bij moeder en zoon in de vingers, al jarenlang zijn ze het duo achter de EOTS-party, het gala voor de amateurvoetballers. Ann Vantomme is ook professioneel actief in de eventsector en lanceert nu mee Midimanche. “Het is een gloednieuw concept dat uw zondagen naar ongekende hoogten verheft. Vier keer per jaar laten wij ons inspireren door de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht. De eerste editie van Midimanche, op zondag 22 september 2024, staat volledig in het teken van het element lucht:– het symbool van vrijheid, vernieuwing en onbeperkte mogelijkheden.”

Van 15 uur tot middernacht palmt Midimanche Domein Vossenberg in. EMILEE, Crufka, Filston en DJ Siyas zorgen voor de juiste plaatjes. “Midimanche is veel meer dan zomaar een evenement; het is een zintuiglijke ervaring waarin de lucht centraal staat. Stel u voor: een stralende zondag, badend in een luchtige, dromerige sfeer van muziek. Adem diep in, laat alle zorgen los en laat u meevoeren door de verfrissende wind van vernieuwing en inspiratie. Van de namiddag tot middernacht worden de gasten omringd door verfijnde culinaire hoogstandjes, sprankelende dranken en de opzwepende beats van onze dj’s.”

Je kan zelf de lucht in

“Dankzij onze sponsor Callant mogen wij een onvergetelijke ervaring weggeven: een luchtballonvaart voor twee personen. Dit is uw kans om letterlijk en figuurlijk naar nieuwe hoogten te stijgen. Iedereen die een ticket koopt voor Midimanche maakt automatisch kans om deze spectaculaire prijs te winnen. Zet zondag 22 september met stip in uw agenda en laat u meevoeren door de magie van lucht op Midimanche. Dit is uw kans om te ontsnappen, te zweven en uw zintuigen de vrijheid te geven om opnieuw te ademen.”

De tweede editie vindt plaats zondag 10 november, dan zal ‘vuur’ het centrale thema zijn.

Tickets via https://www.myticketshop.be/event-details/midimanche/514

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier