Dagboek van Delfine (3): “Deze morgen opnieuw een coronatest”

De routine in Brentwood zet zich verder. Trainen, eten en slapen, maar ondertussen stond Delfine ook online de internationale pers te woord en maakte ze indruk op het camerateam van Sky Sports. “Ik vroeg aan Filiep of ik het camerateam moest wegsturen. Maar wij hebben niks te verbergen”, klinkt het vol zelfvertrouwen bij Veerle Lanssens.

Delfine Persoon stond gisteren de internationale pers te woord. © belga

Veerle Lanssens, de vertrouwenspersoon van Delfine, houdt er voor ons de ogen en oren open en ziet dat het goed zit met de gemoedstoestand van Delfine. “Ze is erg rustig. Geen zenuwen te bespeuren, ze zit vol vertrouwen.”

En dat bleek ook toen een camerateam van Sky Sports de training kwam volgen. Gebruikelijk duurt dat een kwartiertje. “Daarna moeten ze normaal vertrekken, dan kan de bokser nog wat werken op zaken die belangrijk zijn voor de specifieke kamp.”

Delfine ondergaat een coronatest.
Delfine ondergaat een coronatest.

Maar dus zaken waar de tegenstander beter geen weet van heeft. Maar in het kamp-Persoon hebben ze weinig te verbergen. “Filiep had er geen moeite mee dat ze bleven filmen. Bij het camerateam waren ze alvast onder de indruk. Vandaag wordt er bij Taylor gefilmd, benieuwd of zij dat ook zal toelaten.”

Dat spreekt dus duidelijk van vastberadenheid. Die had Delfine Persoon gisteren ook al laten horen tijdens haar online persconferentie met de internationale pers (lees meer hierover).

Deze morgen om 10.30 uur stond opnieuw een coronatest op het programma. “De uitslag daarvan is pas voor morgen.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.