Chocolatier Olivier Willems legt gasten Filmfestival Oostende in de watten
Zaterdag valt het doek over de elfde editie van FFO. Het festival werkte opnieuw samen met chocolatier Olivier Willems.
Met de uitreiking van de Ensors, de Vlaamse filmprijzen, in het Kursaal valt zaterdagavond het doek over de elfde editie van Filmfestival Oostende. Het festival werkte opnieuw samen met chocolatier Olivier Willems. “Het is altijd even wachten wat FFO verwacht van ons als chocolatier. We sponsoren alvast weer de chocoladesterren en alle vrijwilligers krijgen ook iets, zoals elk jaar. Nu Wim Opbrouck op het festival zijn nieuwe reeks ‘Tytgat Chocolat’ toonde in avant-première, maakte ik nog een klein chocoladestuk voor hem persoonlijk. Op de openingsreceptie serveerde ik enkele chocoladeproducten, waaronder de ‘Poppolou Rocks’-praline”, klinkt het bij chocolatier Olivier Willems uit de Alfons Pieterslaan.
“Verder werd ik ingeschakeld voor de Ladies Night woensdag met als gastvrouw Sandra Bekkari, bekend van haar succesvolle kookboeken ‘Nooit meer diëten’. Ik serveerde een Sana-gerechtje als dessert op de receptie, eentje dat ik ontwierp volgens haar methode. Dit jaar dus geen opmerkelijke verzoeken zoals in 2016 met de komst van de Callboys”, knipoogt Olivier.
Creatief met chocolade
Al van bij de start van het festival in 2007 maakt Olivier de chocoladesterren van Filmfestival Oostende. “Net zoals de complimenten van al mijn klanten, doen hun lovende reacties mij deugd. De periode van FFO is en blijft wel een unieke kans voor ons om extra creatief aan de slag te gaan met chocolade”, aldus Olivier.
(MF – Foto MF)
Vrije tijd
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier