C-Core opent deuren op nieuwe locatie

Christophe Callens op de nieuwe locatie van zijn sportcentrum C-Core. (foto EG)
Redactie KW

Op 18, 19, 20 en 21 juni organiseert sportcentrum C-Core opendeurdagen op afspraak. Honderd personen worden toegelaten en op 22 juni beginnen de eerste medische screenings. “Het concept is uniek in de regio”, vertelt zaakvoerder Christophe Callens, die zijn sportcentrum verhuisde naar de Dikkebusseweg.

“Tijdens de opendeurdagen krijgen 100 personen gedurende een halfuur uitleg over het concept dat ik zelf ontworpen heb nadat ik met verschillende experts heb samengezeten. De bedoeling is om preventief aan de gezondheid te werken met een professioneel uitgebouwd traject”, aldus de gewezen topsporter, die zelf de overstap maakte naar jonge ondernemer.

Lezen is begrijpen

“C-Core is een privésportcentrum. Je all-in membership geeft je toegang tot de hele hoeve en tuin waar je voluit kan gaan. Daarnaast word je ook uitgedaagd met lectuur en lezingen, want taal is de weg van weten naar begrijpen. Om je hoofd op kruissnelheid te houden, moet je lichaam ruimte krijgen om te bewegen. Die plek krijg je bij C-Core.

Energie kweken, dat is voor ons geen kwestie van complexe trainingsschema’s in kille fitnesszalen. Wel van de juiste mindset, de juiste mensen en de juiste plek. Wij plannen voor jou een maximale inspanningstest met een arts, net als een bloedonderzoek. Die analyse dient als ijkpunt om je vooruitgang te meten, de basis voor een plan dat jou naar je doel krijgt.

Bij C-Core gaat trainen over meer dan spierkracht opbouwen. Het gaat ook over je geest verruimen en versterken. Wissel van gedachten met gelijkgestemde ondernemende mensen tijdens fietstochten, loopsessies of events, maar evengoed in de sauna of met een goed glas wijn in de lounge.” (EG)

Meer info: C-Core, Dikkebusseweg 248 Ieper, 0474 77 96 28, www.c-core.be, train@c-core.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.