Berenfeesten editie 2021 in een extra light versie

Rudi Verhelst achter de draaitafel. (foto Luc)
Rudi Verhelst achter de draaitafel. (foto Luc)
Redactie KW

Onder de noemer ‘Berenfeesten extra light’ organiseren de leden van de gemeentelijke feestcommissie, samen met het gemeentebestuur, de Berenfeesten editie 2021. De editie op 4 juli wordt een beperkte uitgave wegens de coronamaatregelen.

“De editie op 4 juli is alvast een opstart. We hopen dan op zaterdag 28 augustus een uitgebreidere versie van onze Berenfeesten – met minder beperkingen – te kunnen organiseren”, aldus Filip Vanluchene, voorzitter van de feestcommissie.

Edje Ska

“Het programma voor zondag 4 juli ziet er als volgt uit. Om 10.30 uur is de huldiging van Rudi Verhelst, die als Ridder in de Orde van de Grote Beer wordt opgenomen. Na de officiële huldiging is er een aperitiefconcert tot 14 uur met een verrassende muzikale omlijsting. Vanaf 16 uur staan muziek en ambiance centraal. The Crazy Entertainers brengen meezingers van vroeger en nu. Om 17.45 uur is het tijd voor De Wilfrieds, die op een eigen wijze bekende songs brengen.”

“Edje Ska en de Pilchards, een stevige live party band, sluiten vanaf 20.15uur de avond af met niks anders dan meezingers. Het podium staat opgesteld in de afgebakende zone tussen de kerk en het gemeentehuis. Het aantal tafels is beperkt. Vol is vol, vrijgekomen tafels kunnen na ontsmetting weer ingenomen worden door andere bezoekers.” (LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier