Abba en Tina Turner in wzc Huis aan Zee: “Tien Om Te Zien eventjes terug in Blankenberge”

Tien Om Te Zien keerde dinsdag voor één keer terug naar Blankenberge. © WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Tien Om Te Zien keerde dinsdag voor één keer terug naar Blankenberge. Het was echter niet aan de King Beach, maar wel in het woonzorgcentrum Huis aan Zee dat het ditmaal allemaal te gebeuren stond. Onder meer K3, De Romeo’s, ABBA en Tina Turner bezorgden de bewoners een onvergetelijke namiddag.

Het animatieteam van Residentie Huis Aan Zee, het woonzorgcentrum in de Maurice Devriendtlaan, liet zich al vaker van zijn creatiefste kant zien. Zo hielden de bewoners er ook al eens hun eigen Tour de France. Ditmaal werden ze getrakteerd op een muzikale namiddag met artiesten van de bovenste plank.

“Van het zorgpersoneel over het keukenteam tot de onderhoudsploeg: iedereen geeft vandaag het beste van zichzelf om de bewoners een onvergetelijke namiddag te laten beleven. En geef nu zelf toe: werd het niet hoog tijd dat Tien Om Te Zien nog eens naar Blankenberge kwam?” knipoogt Joyce Maene.

Tina Turner

Een van de vrijwilligers stond samen met de directeur op het podium als Willy Sommers en Anne De Baetzelier. “We hebben straks ook nog ABBA en Tina Turner klaarstaan, maar onze bewoners zijn toch vooral dol op de Vlaamse schlagers. Het leefde hier de voorbije week al enorm: wie zou er allemaal komen? Een geslaagde namiddag waar nog wekenlang over gepraat zal worden”, klinkt het.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier