75 West-Vlaamse markten nemen deel aan de maand van de markt

75 markten in 45 West-Vlaamse gemeenten nemen in april deel aan de ‘maand van de markt’ © Davy Coghe Davy Coghe
Stefan Vankerkhoven

Zaterdag is in Waregem de ‘maand van de markt afgetrapt. Provincie West-Vlaanderen zet mee zijn schouders onder deze actie. Maar liefst 75 markten in onze provincie nemen deel!

De maand april is Maand van de Markt! Tijdens deze maand worden onze West-Vlaamse lokale markten in de kijker gezet. “De markt brengt immers leven in de brouwerij, je vindt er een verrassend en lokaal aanbod en een marktbezoek is tof voor groot en klein”, zo luidt de boodschap van het Provinciebestuur. Gedeputeerde Jean de Bethune gaf zaterdag het officiële startschot van ‘de maand van de markt’ in Waregem.

Deelnemende gemeenten

De Maand van de Markt is een campagne van de vijf Vlaamse provincies en de Vlaams Federatie voor Ambulante Handel, in samenwerking met deze West-Vlaamse gemeenten:

Anzegem, Ardooie, Avelgem, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Meulebeke, Middelkerke, Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wingene, Zedelgem en Zwevegem.

Prijzen

Wie een bezoekje aan de lokale markt doet, maakt kans om een prijs te winnen. De marktkramers en de deelnemende steden en gemeenten hebben een mooi prijzenpakket in de aanbieding. Bij iedere aankoop in april op een deelnemende markt, kan je deelnemen aan de wedstrijd via een flyer met een unieke code. Hoe meer aankopen, hoe meer winstkansen!

Als kers op de taart maakt elke marktbezoeker bij iedere aankoop en online registratie van de unieke code kans op provinciale prijzen! Eén weekend ter waarde van 600 euro ‘Beleef West-Vlaanderen’ voor 2 personen, vijf cadeaubonnen t.w.v. 100 euro per cadeaubon, voor een etentje bij een ‘Lekkere Westen’-chef.

Info: www.maandvandemarkt.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier