5 dj’s zetten Kerk Vichte op stelten met opname oudjaar

Met het online muziekevenement ‘New Years Eve at God’s House’ willen dj’s uit Vlaanderen en Frankrijk mensen laten genieten op oudejaarsavond. “Zo geven we meteen ook het signaal dat de evenementensector zeker niet dood is.”

Dj Stijn VM van ‘dancing Illusion’ draait zijn set in de Kerk van Vichte.©(Foto GV)
Dj Stijn VM van ‘dancing Illusion’ draait zijn set in de Kerk van Vichte.©(Foto GV)

Initiatiefnemer en deejay Yves Delbeke (49) uit Vichte zal met zijn evenementenbureau White Label Projects een vijf uur durende livestream uitzenden vanuit de kerk van Vichte. Elke deejay geeft een uur het beste van zichzelf.

“De kerkfabriek stelde enthousiast de Sint-Stephanuskerk ter beschikking als opnamestudio”, vertelt Yves Delbeke. “Ik kreeg verder ook de toestemming van burgemeester Gino Devogelaere (SAMENéén) en de Vlaamse overheid. Ook de politie is op de hoogte van het evenement.”

Leuke extra: om middernacht zal ook de Anzegemse organist Bernard Cosaert een aantal klassieke stukken spelen, in samenspel met de deejays. (GV)

Op 31 december (23 uur t.e.m. 4 uur) is New Years Eve at God’s House te volgen op de de facebookpagina van White Label Projects via deze link: https://fb.me/e/4v1EI5OcM . Alle info is te vinden op de website www.whitelabelbelgium.com .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.