Tina Feys (Vlaams Belang) wordt in Roeselaarse gemeenteraad opgevolgd door Koenraad Cracco

Wouter Vander Stricht

Tina Feys neemt namens Vlaams Belang ontslag uit de Roeselaarse gemeenteraad, ze verhuist immers uit de gemeente. Ze wordt opgevold door Koenraad Cracco.

Tina kijkt tevreden terug op haar engagement als gemeenteraadslid. “Natuurlijk bedank ik in eerste instantie mijn kiezers en mijn partij, maar ook de diensten van de stad die steeds klaar stonden voor mij als gemeenteraadslid. Natuurlijk vergeet ik ook niet de mooie momenten met de collega’s, en dit over alle partijgrenzen. Ik kijk dan ook met een positief gevoel terug op mijn mandaat. Ik wil mijn collega’s allemaal nog het beste wensen en natuurlijk ook een mooie toekomst voor Roeselare, het hart van West-Vlaanderen!”

Tina zal in de gemeente- en politieraad worden opgevolgd door Koenraad Cracco, gepensioneerd commissaris van de federale politie. “Uiteraard vinden wij het zeer spijtig dat Tina ontslag neemt maar wij respecteren haar moeilijke beslissing. Met Koenraad krijgt onze fractie een waardige vervanger van Tina,” aldus fractieleider Immanuel De Reuse

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.