Tien Torhoutnaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde
Tristan Vandevelde Stagiair KW

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook tien kandidaten uit Torhout. Ontdek hier wie dat zijn.

Pieter Billiet (CD&V)

Pieter Billiet staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de tiende plaats. De 40-jarige man is directeur bij Zorg Educatie Centrum vzw.

Hilde Crevits (CD&V)

Hilde Crevits staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement als lijsttrekker. Crevits is momenteel Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

Ine Debruyne (Vooruit)

Ine Debruyne staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de tiende plaats. De 36-jarige vrouw is schepen.

Vanessa Jodts (Vooruit)

Vanessa Jodts staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de tiende plaats. De 48-jarige vrouw is loketbediende bij Solidaris.

Ingrid Krekelberg (Vlaams Belang)

Ingrid Krekelberg staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement als elfde opvolger. De 54-jarige vrouw werkt als zorgkundige.

Sien Lagae (Groen)

Sien Lagae staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement op de zesde plaats. Sien is 35 jaar.

Eva Maes (N-VA)

Eva Maes staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als tweede opvolgster. De 45-jarige vrouw is zelfstandige.

Caitlin Mertelé (Groen)

Caitlin Mertelé staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement op de negentiende plaats. Caitlin is 35 jaar.

Bart Naeyaert (CD&V)

Bart Naeyaert staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement als zestiende opvolger. Hij is 57 jaar.

Kathy Vandenbrande (PVDA)

Kathy Vandenbrande staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de negende plaats. De 50-jarige vrouw is verpleegkundige en leerkracht.