Tien kandidaten uit Tielt nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde
Tristan Vandevelde Stagiair KW

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook tien kandidaten uit Tielt. Ontdek hier wie dat zijn.

Roos Baert (N-VA)

Roos Baert staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als zevende opvolgster. De 47-jarige vrouw werkt als leerkracht.

Simon Bekaert (Vooruit)

Simon Bekaert staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement als eerste opvolger. De 46-jarige man is advocaat.

Ivan De Pauw (PVDA)

Ivan De Pauw staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement als zestiende opvolger. De 59-jarige man is textielarbeider.

Herman Duprez (Groen)

Herman Duprez staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de vierde plaats. De 72-jarige was arts, maar is op pensioen.

Eva Feys (PVDA)

Eva Feys staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de dertiende plaats. Eva is 35 jaar. Eva is coördinator bij Geneeskunde van het volk.

Glenn Lambert (CD&V)

Glenn Lambert staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement als achtste opvolger. De 25-jarige man is stafmedewerker Strategisch Beleid bij OVSG.

Renzo Plets (PVDA)

Renzo Plets staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de zesde plaats. De 44-jarige man is chemie-arbeider.

Joris Tack (Open VLD)

© LUX visual storytellers

Joris Tack staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement op de elfde plaats. De 54-jarige man is technicus bij Ardo.

An Vanden Bussche (Groen)

An Vanden Bussche staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement als dertiende opvolgster. De 50-jarige vrouw is ambtenaar bij de Vlaamse Overheid.

Hedwig Verdoodt (CD&V)

Hedwig Verdoodt staat op de West-Vlaamse lijst van het CD&V voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de elfde plaats. De 61-jarige vrouw is schepen en leerkracht in her secundair onderwijs.