De vakantie van burgemeester Karlos Callens: “Meer tijd in mijn duivenkot”

Karlos Callens wil genieten in eigen land. (foto JM)©Picasa
Karlos Callens wil genieten in eigen land. (foto JM)©Picasa
Redactie KW

Net als de meeste burgemeesters heeft burgemeester Karlos Callens van Ardooie er een hectisch coronajaar op zitten. “Laat ons hopen dat de zomer van 2021 er eentje is om te genieten van wat rust.”

 

De zomer van de Ardooise burgemeester zal zich in eigen land afspelen. “Hier is zoveel moois te beleven en te ontdekken. Er zijn niet alleen de klassieke, soms drukke plaatsen, maar ook de rustige plattelandsdorpjes. Enkele bezoeken aan onze kust staan ongetwijfeld op het menu. Vakantie nemen betekent ook eens lekker tafelen met Marie-Jeanne op een terrasje. Verpozen bij een koel en smaakvol ijsje is eveneens een optie.”

De burgemeester neemt dit jaar geen vlucht naar een andere bestemming. Hij hoopt wel op een behouden vlucht voor zijn duiven. “Ik zie mijn duiven zo graag. En dus zal ik wat meer tijd spenderen op mijn duivenkot. Ik zal ze klaarzetten om goed te presteren tijdens de grote wedstrijden die er aankomen. De vrienden-duivenmelkers zijn gewaarschuwd: die van Karlos vliegen er stevig op los.” (JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.